Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd.

De beide producten die u en de producten hebt ontworpen die wij gemaakt=hebben= met steekproeven zeer goed zijn. Wij hebben lange tijd samengewerkt. Wij hopen om samenwerking te bevorderen

—— Walter

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd. Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd.
Fabriek Fabriek Vergaderingstijd Ontwerppresentatie Toon kamer Productie workshop Modellen Productie productielijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Merken : Buenos
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 70% - 80%
Beikaer wordt gewijd aan het aanbieden van beste & milieuvriendelijke producten aan Babys en Moeders. Wij selecteren zorgvuldig elk materiaal en ingrediënt om ervoor te zorgen dat onze producten in prestaties en kwaliteit ongeëvenaard zijn. Wij tonen onze verplichting aan natuurlijk door slechts aarde-friendy praktijken aan te wenden. Wij geloven dat de verandering met de kleine dingen in het leven begint en de kleine veranderingen met u. beginnen.
wij hebben vele contractfabrieken, die professionele fabrikanten van zuigelingen en kinderenproducten zijn. Wij zijn in samenwerking met elkaar vele jaren geweest. 
Wij hebben een professioneel verhandelend team en QC team met meer dan 5years-ervaringen.
Wij hebben alle aangewezen vergunningen voor het uitvoeren van producten naar SouthAmerica, NorthAmerica, Europa, Australië en Zuidoost-Azië.
Contactgegevens
Suzhou Beikaer International Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Nina Qi

Tel.: 86--18051893369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)